Vejledning til opgaver

Downloade opgaverne til din harddisk

  • Ctrl-klik (MAC) eller højreklik (Windows) og en hjælpemenu vil poppe frem, når du klikker på knappen "Download elevopgaver".
  • Åben herefter opgaverne i fx Adobe Acrobat Reader.
  • Print opgaverne ud.

 

 

Billebøgerne består af otte serier

 

 

Ofelia

 

Ofelia bor sammen med sin far. Og sin tykke hund, Nutella. Og den hvide hane, Finn. Ved siden af Ofelia bor Lulu. Hun er sej. Overfor bor Vigga. Hun kan godt være lidt skrap. Læs også serien om Vigga.

 

 

Vigga

 

Vigga bor sammen med sin mor og far i et stort, flot hus – lige over for Ofelia. Vigga den mest populære i sin klasse, men hun er tit ked af det, for far og mor skændes hele tiden. Læs også bøgerne om Ofelia.

 

 

Anton

 

Anton bor sammen med sin far og mor. Og sin lillesøster Maja. Nogle gange er Anton sej. Så tør han alting. Andre gange er han ikke så modig. Anton elsker at spille fodbold. Det gør hans venner også.

 

 

Olga

 

Olga bor hos sin mor. Men hun er også tit på besøg hos far og Ulla. Ulla har en søn, Finn. Det er ikke altid nemt at få en bror, synes Olga.

 

 

Alvin

 

Alvin elsker dyr. Og sine venner. Han bor i en lille by. Med sin mor og far. Der sker altid noget sjovt med Alvin. Du bliver glad, når du læser om ham.

 

 

Frida

 

Fridas bedste veninde hedder Asli. Sammen oplever de mange spændende ting. De har det rigtig sjovt, når de besøger Fridas morfar. Han fortæller de skøreste løgnehistorier, som Frida og Asli er helt vilde med.

 

 

Sky

 

Sky er en engel. Hendes vinger er lige vokset ud. Nu skal hun starte på Skolen for flyvning og magi.

.